Et af de mest genkendelige stykker sexlegetøj i historien er en rabbit vibrator. Denne banebrydende vibrator med dobbelt stimulering, har vundet indpas hos alle der gør brug af en vibrator. En rabbit vibrator fungerer ved både at stimulere klitoris og G-punktet samtidigt, og er en af de bedste vibratorer til at give orgasmer.

 

Den karakteristiske parring af en udvendig klitoris-teaser og et indsætteligt skaft gør kaninvibratorer nemt genkendelige. Ved at kombinere et vibrerende skaft med en klitorisstimulering t, vil en rabbit vibrator udføre flere typer stimulering på samme tid. Skaftet søger efter dine indre hotspots for at producere den afgørende blandede orgasme, mens den ydre del, er essentiel for at tilbyde målrettet stimulation af din klitoris.

 

En rabbit vibrator er både fantastisk til brug ved onani alene, men også som en del af sex med en partner. Mange kvinder kan have svært ved at få orgasme alene ved penetrering, og her vil en rabbit vibrator være den perfekte tilføjelse, der med sikkerhed vil skabe nydelse og orgasmer.

 

Du kan finde en rabbit vibrator i enhver sexshop, hvad enten du køber den i din lokale sexshop, eller om du køber din rabbit vibrator i en online sexshop. Der er fordele ved begge, så du kan med fordel overveje, om du bør købe online eller i din lokale sexshop. I en online sexshop får du ofte et større udvalg, mens du får en mere personlig vurdering, ved at finde din rabbit vibrator i din lokale sexshop.

 

Inden du vælger din forhandler og køber din rabbit vibrator, bør du undersøge anmeldelser og produktbeskrivelser. På den måde sikrer du dig både at købe et produkt af kvalitet, og som er anbefalet af andre brugere, og at du ender med en rabbit vibrator, der passer lige præcis til dine ønsker og behov.