Edderkop kabale er en af de mest udfordrende og populære kabaler, der findes. Den spilles med to kortspil, og målet er at flytte alle kortene til fundamentet, hvor de skal ligge i samme kulør og i numerisk rækkefølge fra konge til es. Edderkop kabale er en kabale, der kræver tålmodighed, strategi og held.

Historien bag Edderkop Kabale

Det er ukendt, hvornår edderkop kabale blev opfundet, men det menes at stamme fra Tyskland eller Skandinavien. Kabalen blev først populær i USA i 1900-tallet, hvor den blev inkluderet i Microsofts Windows-operativsystem i 1990.

Sådan spiller du Edderkop Kabale

For at spille edderkop kabale skal du bruge to kortspil med 52 kort hver. Du skal lægge ti bunker med kort på bordet, hvoraf den første bunke skal bestå af et kort, den anden bunke af to kort, den tredje bunke af tre kort, og så videre op til den tiende bunke, der består af ti kort. Den øverste kort i hver bunke skal vendes med billedsiden opad.

Du vil have en bunke med kort, der ikke er vendt med billedsiden opad, og som er placeret til venstre for de ti bunker med kort. Dette kaldes for “kortbunken”.

Din opgave er nu at flytte kort fra de ti bunker til fundamentet i øverste højre hjørne. Du kan kun flytte kort, hvis de er placeret i numerisk rækkefølge fra konge til es og i samme kulør. Hvis du flytter et kort fra en bunke til en anden, skal kortet placeres på et kort, der er én værdi mindre og i en anden farve. For eksempel kan en rød femmer placeres på en sort sekser.

Hvis du løber tør for træk, kan du tage et kort fra kortbunken og placere det på en af de ti bunker. Hvis du ikke kan placere kortet på en af bunkerne, skal du placere kortet i en ny bunke i venstre side af bordet.

Strategi i Edderkop Kabale

Edderkop kabale kræver tålmodighed og strategi. Det er vigtigt at tænke på, hvilke kort der er skjulte i bunkerne, og hvilke kort der allerede er blevet spillet. Du skal også tænke på, hvordan du kan flytte kortene for at få adgang til de kort, du har brug for.

En god strategi er at fokusere på at flytte kortene i de øverste bunker først, da de har færrest kort og er nemmere at flytte. Du skal også huske at holde øje med kortbunken og bruge den, når det er muligt.

Edderkop Kabale Online

Hvis du ikke har et fysisk kortspil eller vil spille edderkop kabale online, kan du besøge edderkop-kabale.nu. Her kan du spille edderkop kabale gratis og uden at downloade noget software.

Andre Kabaler at Prøve

Hvis du er fan af edderkop kabale, er der mange andre kabaler, du kan prøve. Nogle af de mest populære inkluderer:

  • Pyramide kabale
  • Klokken kabale
  • Canfield kabale
  • Klondike kabale
  • Yukon kabale

Alle disse kabaler kan spilles online eller med et fysisk kortspil. De har alle forskellige regler og udfordringer, så der er altid noget nyt at prøve.

Konklusion

Edderkop kabale er en udfordrende og fængslende kabale, der kræver tålmodighed og strategi. Det er en kabale, der er sjov at spille alene eller med andre, og som kan spilles online eller med et fysisk kortspil. Hvis du er fan af edderkop kabale, er der mange andre kabaler, du kan prøve, der vil udfordre dig på nye måder.